VIDEOINTERVJU: STING

Mi smo dvoglavo čudovište

U posljednje dvije godine, britanski glazbenik Sting i hrvatski instrumentalist Edin Karamazov promovirali su diljem svijeta svoj album “Songs From the Labyrinth”. Njihova verzija pjesama poznatoga britanskog skladatelja Johna Dowlanda oduševila je kritiku i publiku, pa je album među najprodavanijim izdanjima klasične glazbe, a kako sve to zvuči uživo moći će se uvjeriti i zagrebačka publika 11. veljače, kada Sting i Karamazov nastupaju u KD Vatroslav Lisinski.

– Mi smo dvoglavo čudovište. Imamo odličan odnos u kojem izmjenjujemo naše znanje i vještine. I svaki put kada odsviramo novi koncert, naš se odnos produbljuje – kazao je Sting, koji se proslavio kao pjevač grupe Police, u intervjuu koji je dao Branimiru Pofuku, uredniku kulture u Jutarnjem listu.

Zagrebački koncert već je gotovo rasprodan, a Gloria vam omogućuje da osvojite svoju ulaznicu. Dvije ulaznice za koncert, album “Songs From the Labyrinth” i noćenje u luksuznoj sobi hotela The Regent Esplanade Zagreb glavni je dobitak u nagradnoj igri, a utješne nagrade su također atraktivne: poklon paketi CD i DVD online trgovine cedeterija.hr te Glorijini poklon paketi.

A što je slavni glazbenik rekao o svojem nastupu u operi, odnosu s Edinom Karamazovim, budućim projektima i drugim temama, provjerite u posebnom videointervju.

Linker
19. travanj 2024 19:42