Mare Milin
ODLAZAK

Meritas uposlile vrhunsku ekipu za svoj novi spot

Objavljen je videospot za pjesmu Odlazak grupe Meritas na kojem su djevojke okupile zaista impresivan tim profesionalaca: režiju i kameru potpisuje Mare Milin, za montažu je zaslužna Maida Srabović, glavna protagonistica je akademska glumica Marija Tadić, dok je Saša Joković ostavio trag kao vizažist, a Mijo Majhen se pobrinuo za frizure.

Pjesma Odlazak nalazi se na novom, petom albumu Gle, grupe Meritas, a skladala ju je Anita Valo, dok su producenti pjesme Meritas, Pavle Mihovljević i Jura Ferina iz Svadbasa te je za preprodukciju zaslužan Luky.

-Osjećamo se povlaštene raditi s takom ekipom. Veliko hvala Mariji, Mari, Maidi, Saši, Miji i dragom društvu u Metlici – izjavila je Meri Jaman.

Stihovi koje potpisuje Ines Prajo, njihova dugogodišnja pratiteljica kroz riječi, pogađa slike svega onoga što su Anita i Meri zamislile zaokružujući ovu pjesmu u svoje novo djelo predstavljajući ga kao aktualan singl.

– Kao da sam odlukom da objavim ovu pjesmu te kroz glazbu, stihove i samim trenutkom koji sam uhvatila dok sam je pjevala zapravo sve rekla onome tko mi nešto znači – rekla je Anita.

Grupa Meritas ovog će petka, 7. studenoga, u Vintage Industrial Baru, održati prvi klupski nastup nakon dugo vremena.

Pogledajte novi videospot!

Linker
08. travanj 2024 12:53