MEL GIBSON

Mene krivite za razvod

Holivudski glumac Mel Gibson (53) nastupio je 21. put u NBC-evom showu Tonight Show koji vodi Jay Leno te je potvrdio da je njegova djevojka, ruska pjevačica Oksana Grigorieva trudna.

Slavni američki voditelj započeo je emisiju konstatacijom da treba raščistiti puno glasina vezanih za glumca i redatelja, a Gibson je djelovao iznenađujuće smireno i opušteno dok je opisivao kako se rastao od supruge Robyn s kojom je u braku bio 28 godina.

– Naš brak je završio prije tri godine i otad ne živimo zajedno. Te stvari se događaju, to nije dobar osjećaj, ali i dalje ju smatram izvanrednom ženom i prijateljicom. Na kraju krajeva, uvijek ćemo biti povezani djecom – izjavio je Gibson. Kad je znatiželjni Leno „pritisnuo“ glumca da bude konkretniji i da mu objasni što se zapravo dogodilo, Gibson je preuzeo krivnju za razvod.

– Preuzimam odgovornost za veliki dio problema u braku. Ja sam kriv, ako tražite nekoga koga bi mogli osuditi, svalite sve na mene – kazao je Gibson.

U nastavku razgovora voditelj je uspio navesti redatelja filma „Pasija“ da kaže kako njegova nova djevojka Oksana ima skoro 40 godina te kako je istina da očekuju dijete. Kad je voditelj šaljivo upitao da li mu je to 29 dijete, Gibson je brzo odgovorio da je „tek“ osmo.

-Valjda ću postati Okto-Mel – zaključio je glumac, referirajući se time na slučaj Nadye Suleman, Amerikanke koja se proslavila rodivši osmorke te su je u medijima prozvali Octomom.

Gordana Kolanović

Linker
29. travanj 2024 15:35