NAPOKON BEBA

Melanie Brown rodila treću kćer

Nakon što je prošlu noć primljena u bolnicu u Los Angelesu, Melanie Brown (36) rodila je u pet sati ujutro djevojčicu kojoj se još ne zna ime. Od parkirališta do ulaza pridržavali su je njen suprug Stephen Belafonte i tjelohranitelj, a izraz na njenom licu otkrivao je da su trudovi jaki i bolni te da jedva stoji na nogama.

Bivša članica nekad planetarno popularne grupe Spice Girls u braku je s producentom Belafonteom od 2007. godine, a prohodali su nedugo nakon što je Mel B rodila kćer Angel (4) iz veze s Eddijem Murphyjem, koji nije htio priznati očivstvo dok ga ne potvrdi DNA test. Ima još jednu kćer, 12-godišnju Phoenix Chi koju je dobila u braku s Jimmyjem Gulzarom.

Malenoj prinovi zasigurno se vesele starije sestrice, a Mel B je nekoliko sati nakon poroda na Twitteru napisala:

– Beba je napokon stigla, Stephen se skoro onesvjestio, Phoenix je vrištala, a ja sam se smijala tako jako da je beba samo iskočila. Tako je predivna!

Početkom tjedna pjevačica je otkrila da je probala sve kako bi izazvala trudove – od začinjene hrane preko vježbanja pa do seksa, te je izrazila želju da rodi prirodnim putem.

Linker
16. travanj 2024 12:26