DRAMA SE NASTAVLJA

Mel Gibson tukao i vrijeđao Oksanu?

Internetski portal Radar Online objavio je jučer transkripte snimaka na kojima muškarac, za kojeg se vjeruje da je poznati holivudski glumac Mel Gibson (54) u svađi s bivšom djevojkom Oksanom Grigorievom (40), daje rasističke komentare, grubo vrijeđa bivšu djevojku te prijeti da će joj zapaliti kuću.

Odvjetnik Grigorieve ove navode nije komentirao, a niti Gibsonov glasnogovornik nije želio kazati ništa konkretno. Naime, rekao je da nema komentara te da ne zna ništa o autentičnosti navodnih snimaka.

Ne zna se niti ima li Radar Online kopije ovih snimaka – od kojih su neke snimljeni razgovori, a barem jedna poruka s govorne pošte – niti jesu li one uopće autentične.

Ovakve izjave nisu nekarakteristične za Gibsona, koji je u srpnju 2006. uhićen zbog vožnje u pijanom stanju, a tada je policajcima rekao: “J***ni Židovi. Židovi su krivi za sve ratove u svijetu.”.

Bivši par, koji ima i osmomjesečnu kćer Luciu – čiji se vrisak i plač navodno čuju u pozadini snimaka, u javnoj je drami otkada je ruska glazbenica 21. lipnja protiv glumca zatražila zabranu pristupa, na što joj je Mel uzvratio i sam tražeći zabranu pristupa. Grigorieva je tvrdila da ju je za vrijeme jedne prepirke Gibson udario te joj time uzrokovao potres mozga i izbio dva zuba. On nije opovrgnuo da je došlo do sukoba, ali ga je opisao kao glasnu prepirku.

Linker
29. travanj 2024 14:15