Screenshot
NITKO POPUT SPICE GIRLS

Mel B otkrila nepoznate detalje o Spice Girls

Melanie Brown (39), članica nekad megapopularnih Spice Girls, koja je u zadnje vrijeme opet pod svjetlima reflektora jer je sutkinja u popularnom realityju America’s Got Talent gostovala je u talk-showu Larryja Kinga gdje je otkrila neke detalje oko raspada grupe koja ju je proslavila.

Na voditeljevo pitanje koja bi današnja grupa mogla zauzeti mjesto Spice Girls, Scary Spice rekla je kako ne postoji nitko tko bi mogao zauzeti mjesto Spjasica.

Mel B rekla je i kako misli da su današnje grupe puno drugačije i puno više se oslanjaju na svoj izgled:

– Mi se nikada nismo oslanjale na svoj seksipil već na činjenicu da smo toliko različite i na građenje imidža na temelju onog što govorimo – rekla je Mel B dodavši da im nije bio cilj privući mušku publiku već da su Spice Girls bile ženski bend stvoren isključivo za žensku publiku.

Pjevačica je otkrila i kako su sve djevojke otpočetka znale da Spice Girls neće trajati dugo odnosno da su sve gledale na grupu kao na dobar temelj za građenje daljnjih karijera.

– Znali smo da će Victoria otići u modni svijet, da će Mel C ostati u glazbi, Emma je željela na radio, ja sam željela svašta pomalo – ispričala je Mel B dodavši da su djevojke s grupom u biti imale petogodišnji plan koji se skratio na trogodišnji nakon što ih je naprasito napustila Geri Halliwell (42).

– Kad je Geri otišla bilo je gadno. Tim više što je otišla na moj rođendan i nije nikome rekla. Jedostavno se nije pojavila i mi smo odradile američku turneju bez nje – prisjetila se Mel B i priznala kako je gorčina zbog toga još dugo bila prisutna.

Kaže kako joj je sada oprostila, ali da nije zaboravila. Kroz smijeh je komentirala da ju i sada kada su si dobre zna podsjetiti da ih je napustila na njen rođendan.

No Mel B je rekla kako shvaća da je Geri tada grupu napustila zbog svojih emocionalnih problema i jer se nije mogla nositi s pristiskom slave.

Lajkajte našu novu Facebook stranicu!

Linker
23. travanj 2024 08:55