OPROŠTAJ OD FRANŠIZE

Megan Fox prezire Michaela Baya

Glumica Megan Fox napustila je franšizu “Transformersa”, koji je s dva filma do sada zaradio više od milijardu dolara, piše Jutarnji list.

Igrajući Mikaelu Banes, djevojku glavnog glumca Shie LaBeoufa, Megan Fox postala je svjetski poznata nakon prvog filma “Transformers” 2007. godine kad je očarala svijet svojom ljepotom i postala tzv. nasljednica Angeline Jolie. Međutim, kritičari su u oba filma pokopali njezinu glumu pa je možda to razlog zašto ju nećemo gledati u trećem nastavku koji u kina stiže u srpnju 2011. godine.

-Megan Fox neće glumiti u Transformersima 3. To je bila njezina odluka, a franšizi želi sve najbolje – izjavila je glasnogovornica 24-godišnje glumice.

Njena odluka ne čudi, s obzirom na glasine koje su kružile filmskim svijetom, a prema kojima se glumica i redatelj Michael Bay nisu mogli podnijeti. Ona je svojedobno za njega rekla kako je “poput Hitlera i Napoleona… Raditi s njim je prava noćna mora”, čime je navukla bijes redatelja, koji je zatim odlučio u novi nastavak filma uvesti još jednu djevojku i tako Megan dati konkurenciju.

Iz produkcijske kuće Paramount još nema komentara na ovu odluku, niti je poznato tko bi ju mogao naslijediti.

Linker
03. svibanj 2024 13:17