Sipa/Cropix / SIPA
MAJČINSTVO I KARIJERA

Megan Fox: Imam grižnju savjesti jer se sinovima ne posvećujem u potpunosti

Prije samo pet mjeseci rodila je svog drugog sina, međutim Megan Fox (28) izgleda bolje nego ikada. Povratak vitke linija, novi poslovni angažmani i projekti samo su dio uspjeha ove mlade glumice i majke.

Lijepa Megan pojavila se u ulozi prezenterice na dodjeli Kids’ Choice Sports Awards i sve prisutne oduševila svojim izgledom i modnim odabirom.

Majka dvojice sinova u nedavnom je intervjuu za Parents.com otkrila kakva je majka, kako odgaja dvojicu sinova te jesu li Noah i Bodhi u centru njenog života.

17 July 2014 - Los Angeles, California - Megan Fox. Arrivals for the Nickelodeon Kids' Choice Sports Awards 2014 held at UCLA's Pauley Pavilion in Los Angeles, Ca. Photo Credit: Birdie Thompson/AdMedia/ADMEDIA_adm_KidsChoiceSports2014_BT_100/Credit:Birdie Thompson/AdMedia/SIPA/1407180759
/ SIPA

Foto: Sipa/Cropix

– Teško mi je kao majci i imam grižnju savjesti jer svojim sinovima nikada ne posvećujem 100 posto pažnje – izjavila je glumica, koja se trudi provoditi što više vremena s njima, ali se ipak istovremeno bavi i drugim stvarima.

– Noah katkad pokušava tješiti mlađeg brata i kada to vidim, sva se raznježim i zamišljam kako će nam biti lijepo za nekoliko godina kad malo odrastu – rekla je Megan i dodala kako djeci dozvoljava gledanje filmova, ali je televiziju, mobitele i igrice ograničila dok ne navrše 13 godina.

Lijepa glumica također je otkrila kako više ne planira snimati mnogo filmova, nego jedan film godišnje te da je i dalje sretna sa zvijezdom hit serije Beverly Hills, Brianom Austinom Greenom (41), s kojim je u vezi već deset godina, od toga četiri u braku.

13 January 2013 - Hollywood, California - Megan Fox. 70th Annual Golden Globe Awards held at the Beverly Hilton Hotel. Photo Credit:æCollin/Starlitepics/AdMedia/ADMEDIA_adm_GoldenGlobe2013_488/Credit:Collin/Starlitepics/AdMed/SIPA/1301141136
FOTO: Sipa/Cropix / SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Linker
19. travanj 2024 05:54