Split, 310815. Zracna luka Split. Svecani docek atleticarke Blanke Vlasic na povratku sa Svjetskog prvenstva u Pekingu na kojemu je osvojila srebrnu medalju u skoku u vis. Na fotografiji: Blanka Vlasic. Foto: Zvonimir Barisin / CROPIX
 Zvonimir Barisin / CROPIX / CROPIX
U NOVOJ GLORIJI

Medalju sam posvetila Anti i svim ljudima koji se ne predaju

Splitska visašica stigla je kući, a kao najuspješnija povratnica na Svjetskom prvenstvu u atletici održanom u Pekingu nagrađena je s čak dva svečana dočeka: u zračnoj luci Pleso joj je na srebrnoj medalji i preskočenom 201 centimetru čestitao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a na splitskom aerodromu dočekalu ju je njena obitelj.

A Blanka Vlašić svoju je medalju posvetila jednom posebnom dječaku.

Je li vam na uspjehu čestitao nećak vaše šurjakinje, kojem ste posvetili medalju?

– Ante je maleni dječak, ali nazvala me njegova mama. Osim toga, on se trenutačno bori s bolešću, zbog čega sam mu i posvetila ovu medalju. Kao i svim ljudima koje život baci na koljena, ali se oni ne predaju.

Što će si prvo priuštiti nakon dvomjesečne karantene, kako ćete proslaviti četvrtu medalju sa svjetskog prvenstva, te mnoge druge zanimljivosti čitajte u novoj Gloriji koja je na kisocima od 3. rujna.

A uz Glorijine poklon bonove obavite i jesensku kupnju za cijelu obitelj u City Centru one East i West u Zagrebu te u City Centru one u Splitu.

Linker
17. travanj 2024 12:56