screenshot Youtube
JIMMY KIMMEL LIVE SHOW

Matthew McConaughey vježbao govor za Oscare

Poznati glumac gostovao je u showu Jimmy Kimmel Live! u kojem ga je voditelj nagovorio da vježba govor za Oscare.

Matthew McConaughey (44) nominiran je za Oscara za najboljeg glumca za ulogu Rona Woodroofa u filmu Dallas Buyers Club pa ga je poznati voditelj, uvjeren da će osvojiti nagradu, natjerao da vježba svoj govor.

– Izgladnio si se do smrti. Samo na temelju toga bi trebao dobiti nagradu – rekao je Jimmy Kimmel (46), a glumac se samo skromno nasmijao i rekao da ne bi.

Zvijezda filma Dallas Buyers Club otkrila je da mu je gubitak kilograma pomogao da shvati karakter lika kojeg je glumio – Rona Woodroofa. Matthew je za tu ulogu jako smršavio te su mnogi bili zabrinuti da bi takvo izgladnjivanje moglo dovesti to trajnih zdravstvenih posljedica.

Ipak, uloga mu je donijela Zlatni globus za najboljeg dramskog glumca te nominaciju za Oscara.

Jimmy Kimmel upitao je glumca kako planira nadmašiti svoj govor s dodjele Zlatnog globusa u slučaju da ponese kući Oscara:

– Reći ću prve riječi koje sam ikada izgovorio na filmu, a to su ˝all right, all right, all right˝ – priznao je glumac da će ponoviti govor s dodjele Zlatnog globusa.

To su bile riječi iz filma Dazed and Confused iz 1993.godine, redatelja Richarda Linklatera, ali je glumac u jednom intervjuu priznao da ih koristi i kako bi mu bilo lakše kada mora govoriti pred ljudima te je to postala fraza po kojoj ga se prepoznaje.

Pogledajte video Matthewa McConaugheyja i Jimmyja Kimmela!

Linker
23. travanj 2024 11:09