TEKSAŠKO VJENČANJE

Matthew McConaughey i Camila Alves rekli 'da' na kampiranju

Iako se vjenčanje Matthewa McConaugheya (42) i Camile Alves (30) održalo na njihovom teksaškom imanju gdje su gostima bili na raspolaganju samo šatori, cijelo kampiranje bilo je nadasve romantično i osobno, navodi UsMagazine o netipičnoj odluci holivudskog glumca i brazilskog supermodela koje se održalo proteklu subotu.

Prosidba na Božić

Njihova želja bila je imati ceremoniju koja nema klasičnu formu. Vjenčali su ih svećenik lokalne crkve i njegov manastirski kolega, a okupili su svega stotinjak bliskih prijatelja. Nije bilo šetnje do oltara niti kumova, a svoje bračne zavjete šapnuli su jedno drugome na uho.

– Bio je trenutak kada se Matthew nagnuo prema Camili i šaptao joj na uho, a ona je pustila suzu. Svi su uzdahnuli – ispričao je za UsMagazine jedan od posjetitelja vjenčanja.

Obiteljska idila

Matthew i Camila upoznali su se 2006. u klubu u Los Angelesu. Zajedno imaju dvoje djece, 3-godišnjeg Levija i 2-godišnju Vidu.

– Našao sam ženu s kojom želim stvoriti obitelj i proživjeti život – izjavio je McConaughey za Esquire magazin u 2011. Alves je u razgovoru za Entertainment Today dodala da se nisu opterećivali vjenčanjem, već radili na tome da im obitelj i veza budu zdravi.

Linker
20. travanj 2024 09:54