EKSKLUZIVNO

Matt Damon: Dosadan sam - oženjen, imam djecu i ne idem u klubove

U filmu ‘Moj život s LIberaceom’, koji će biti prikazan na Vukovar Film Festivalu, Michael Douglas (68) glumi slavnog američkog pijanista Liberacea koji je od pedesetih do sedamdesetih godina prošlog stoljeća bio najbolje plaćeni zabavljač na svijetu, a MattDamon njegovog tridesetak godina mlađeg ljubavnika Scotta Thorsona. Oba glavna glumca nominirana su za prestižn u nagradu Emmy.

“Moj život s Liberaceom” premijerno je prikazan na festivalu u Cannesu, a hrvatsku premijeru imat će 1. rujna na Vukovar Film Festivalu. Što vas je privuklo priči o Liberaceu? – Liberace je bio sjajan zabavljač i glazbenik, a uz to je imao iznimno zanimljiv ljubavni život. Njegova veza sa Scottom bila je iskrena i nježna, ali se u isto vrijeme znalo tko je glavni u njoj.

Nije li vas bilo strah da će ova uloga narušiti vaš imidž akcijske zvijezde? – Nimalo. Posljednjih desetak godina glumio sam toliko različite likove da me nitko ne može svrstati u neku kategoriju. Ne bojim se da ću nakon ovog filma dobivati ponude samo za mlađahne gay ljubavnike.

Smeta li vam što vas paparazzi stalno prate? – Nemam s tim problema. Uostalom, paparazzima sam toliko dosadan da me uglavnom puštaju na miru. Znaju da sam oženjen, da imam djecu i da ne idem u noćne klubove.

Josip Jurčić

Pročitali ste skraćeni intervju – cijeli razgovor u kojem Matt Damon Glorijinom novinaru otkriva kako je bilo snimati ljubavne scene s Michaelom Douglasom potražite u tiskanom izdanju Glorije (br. 973).

Možete se pretplatiti na PDF izdanje Glorije – u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, ali najviše štedite pretplatom na 24 mjeseca.

Linker
28. travanj 2024 16:52