NIVES CELZIJUS

Maštovita sam, ali do određene granice

­ Kako ste reagirali kad ste doznali da nećete dobiti Kiklopa iz moralnih razloga? – Najprije sam bila zbunjena, a poslije i bijesna, i najavila sam tužbu.

Koliko ste zaradili od prodaje knjige “Gola istina”? – Još uvijek ne dovoljno. Ali nadam se dobroj prodaji i u Srbiji, pa da suprugu mogu kupiti porsche panameru.

Koliko ste knjiga dosad pročitali? – Nemam pojma. Prije sam puno više čitala, a otkad sam postala majka, pročitam dvije do tri knjige mjesečno.

Koja vam je najdraža? – Svidjela mi se “Ljubav traje tri godine” Frederica Beigbedera.

Imate li omiljenog pisca? – Sviđa mi se način na koji pišu Frederic Beigbeder i Michel Houellebecq, kojeg mnogi smatraju najkontroverznijim piscem današnjice.

Koliko ste nogometaša ljubili? – Nekoliko. Dok sam bila djevojka, moj tip muškarca bili su zgodni nogometaši. A otkako sam u braku, gledam samo jednoga.

Je li vas ikada ispovjedio don Anđelko Kaćunko? – Ne. Ali don Kaćunko uvijek je dobronamjeran prema meni, i to izuzetno cijenim.

Kako je vaš suprug reagirao kad je vidio spot za pjesmu “Bijesna” u kojem simulirate seks i bičujete Mistera Hrvatske Dinu Bubičića? – Spot mu je predobar, ali kaže da bi mu bilo draže da ga je snimila neka druga pjevačica.

Jeste li imali sado-mazo iskustava? – Nisam. Maštovita sam, ali do određene granice.

Čime vas je suprug Dino osvojio? – Pala sam već na prvi osmijeh i rukoljub.

A čime vas može izbaciti iz takta? – Prilično je razmažen i naljuti se poput djeteta čim mu nešto nije po volji.

Oko čega se posvađate? – Uglavnom zbog gluposti. Primjerice, tko je zadnji bio u kupovini i zašto nije kupio nešto što je trebalo donijeti kući.

Tko prvi popusti? – Dino. Ja sam puno tvrdoglavija.

Tko vam pomaže oko djece? – Radnim danom ih do 16 sati čuva dadilja, a po potrebi mi uskaču mama i svekrva.

U čemu su vam Leone i Taisha slični? – Leone je nervoznjak na mene i ljuti se čim mu nešto ne ide od ruke. A Taisha je više na Drpiće.

Koje im vrijednosti želite usaditi? – Da budu ispunjeni ljubavlju prema drugima, da nikoga ne mrze i da nisu ljubomorni.

Smeta li vašem suprugu što ste ga zasjenili popularnošću? – Ne. Dokazao se u svom fahu, a popularnosti se i inače grozi. Ne daje ni izjave ni intervjue.

Koliko su istinite priče o njegovim kockarskim dugovima? – Smiješne su i netko ih plasira iz ljubomore i zlobe, valjda s namjerom da mu uništi mogući transfer. Zanimljivo je da se te priče uvijek aktiviraju uoči prijelaznog roka.

Koji vam je životni moto? – Živi u trenutku.

Što smatrate svojim najvećim grijehom iz mladosti? – Ne smatram se grešnom osobom. Nikad nisam pušila, opijala se i probala drogu. Nisam ni lagala – osim neke sitnice, niti varala na ispitima, namjerno nekog povrijedila… Jednom sam ispravila ocjenu svoje prijateljice i umjesto dvojke dala joj četvorku, ali je razrednica to otkrila i kaznila me nižom ocjenom.

Kad ste bili najsretniji? – Kad sam prvi put primila u naručje Leonea i Taishu.

Što smatrate svojim glavnim adutom? – Oči i usne.

Jeste li kad poželjeli imati manje grudi? – Nisam. Zadovoljna sam postojećima.

Marijana Marinović

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Ako želite saznati više pročitajte tekst u tiskanom izdanju Glorije broj 728 ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
20. travanj 2024 14:30