Nova tv
UZAVRELA ATMOSFERA U KUHINJI

Masterchef/Anđa Marić ljuta na žiri: Jesu li takvi i prema svojim ženama?

U petoj epizodi Celebrity Masterchefa gledateljima će se predstaviti pjevačica Anđa Marić najpoznatija kao vokal grupe Flare u kojoj je djelovala sa svojim bratom Jerkom početkom 2000-ih:

– Ja sam mama, glazbenica, bavim se i umjetnošću. Ne mogu za sebe reći da sam umjetnica, a po novom sam spisateljica – predstavila je Anđa samu sebe.

Pjevačica je po majci Mađarica, a po ocu Hercegovka pa ju je član stručnog žirija Radovan Marčić priupitao je li takva i njena kuhinja: mađarski paprena i hercegovački “tough”?

No dobro raspoloženje nije dugo potrajalo jer je Anđu iznervirao žiri kada su je požurivali u dućanu pri odabiru namirnica:

– Je li oni tako svojim ženama mjere vrijeme i zovu ih: “Imaš još 20 minuta, dolazim s posla”? To je veliki pritisak, to me nervira! Ne želim da mi se odbrojava vrijeme – bila je ljuta glazbenica, a potom je zatražila i minutu šutnje za koncentraciju.

Foto: Nova tv

Kao prava majka, Anđa je rekla kako kuha da bi svom djetetu pružila što raznolikiju prehranu, ali i da ta hrana mora biti ukusna da bi je on pojeo.

– Nemam strah od kuhinje, obožavam jesti i jedem da bih živjela, a ne obratno – rekla je pjevačica.

U emisiji koja će na Novoj tv biti emitirana u petak 28. ožujka uz Anđu će sudjelovati i Luka Nižetić, Nada Rocco i Sanja Vejnović kojoj je pak osebujni Radovan priznao da je bio zaljubljen u nju.

Foto: Nova tv

Linker
24. travanj 2024 04:44