DVOSTRUKI UŽITAK

Massimo za zaljubljene na Valentinovo pjeva dvaput

Trideset godina karijere Massimo Savić proslavit će valentinovskim koncertom 14. veljače u Tvornici. Sjećajući se prvog albuma grupe Dorian Gray “Sjaj u tami” i brojnih ljubavnih pjesama koje je proteklih desetljeća otpjevao, svih Porina i zlatnih ploča, omiljeni glazbenik odabrao je baš taj datum, ali ulaznica nije bilo dovoljno za sve njegove obožavatelje. Zato će dodatni koncert biti održan već sljedećeg dana, 15. veljače na istom mjestu, u sklopu projekta “Antenaplugged” radija Antena Zagreb.

– Prevelika je sreća to što radimo još jedan koncert. Kada čovjek ima takvu bazu fanova koji su spremni sebi osigurati kartu za koncert, dobijem dojam da sam na dobrom putu i to mi je velika nagrada za sve ono što sam radio do sada. To su predivna saznanja kada se radi interesa moraju otvarati novi koncertni datumi, koji i mene i Aquarius Records tjeraju da razmišljamo o većim koncertnim prostorima – rekao je Massimo te najavio dodatni pomak u produkciji i scenografiji nadolazećih koncerata.

Ulaznice za koncert po cijeni od 125 kuna potražite u Aquariusovim trgovinama, u Tvornici kulture, cigar shopovima Churchill te na stranicama www.cedeterija.hr i www.ulaznice.hr.

Linker
23. travanj 2024 22:27