PROMO GLORIA

Massimo i Zoran Predin zatvaraju Antenaplugged

Rock groznica Antenaplugged najavljuje posljednji ovogodišnji koncert. Najpopularniji predstavnici urbane glazbe obilježili su i ovogodišnja rock druženja, a za sam kraj najslušaniji zagrebački radio svojim vjernim slušateljima poklanja koncert Massima i Zorana Predina. Koncertom uživo posjetitelji će moći uživati u nekoliko sati vrhunske glazbe, posljednji u nizu Antenaplugged održat će se u srijedu, 26.veljače od 21 sat u Green Gold Clubu.

“Za svoj nastup pripremio sam poseban Gypsy Swing program sa grupom Damira Kukuruzovića Djanga kojeg ćemo zagrebačkoj publici premijerno predstaviti u Green Gold Clubu. Otpjevat ću izbor pjesama sa svog zadnjeg albuma Kosa boje srebra, neke najpoznatije koje sam napisao za Lačni Franz te nekoliko velikih iznenađenja u koje ubrajam i duet sa Massimom u pjesmi Što bi mi bez nas, sa njegovog megauspješnog posljednjeg albuma.” izjavio je Zoran Predin te poručio fanovima: “Ukradite trenutak za sebe i dođite u srijedu u Green Gold klub.”

Zoran Predin, kultni slovenski kantautor, sa zagrebačkom publikom oduvijek ima poseban odnos. Poznati slovenski glazbenik i književnik, nekada lider benda Lačni Franz, a kasnije uspješan solo izvođač rado je viđen gost u svim svojim glazbenim inačicama. U karijeri koja traje više od tri desetljeća objavio je 32 albuma. Svoj posljednji album Kosa boje srebra predstavio je 23. studenog 2013. godine na koncertu u Tvornici kulture u Zagrebu.

Massimo Savić svoju je glazbenu karijeru počeo još 1983. godine kao vođa legendarne new wave/synth – pop grupe Dorian Grey s kojom izdaje dva albuma: Sjaj u tami i Za tvoje oči. Nakon raspada grupe Massimo započinje uspješnu solo karijeru. Kvalitetu njegova glasa i izvedbe potvrdila je i nagrada Porin 2004. godine u kategoriji najbolji muški vokal. A istu je nagradu osvojio i sljedeće dvije godine. Rasprodan koncert u Domu sportova na Valentinovo još je jedan dokaz kako je Massimo trenutno jedan od najpopularnijih pjevača na estradi.

Antenaplugged koncerte ove je godine posjetilo nekoliko tisuća ljubitelja urbane glazbe, a Vas pozivamo da budete dio glazbene povijesti i svojim prisustvom uveličate posljednji ovogodišnji koncert. Program počinje u 21 sat, ulaz je besplatan , potrebna Vam je samo dobra volja i snažan glas.

Linker
27. rujan 2023 01:06