POLUFINALNA VEČER

Martina Tomčić ispala iz 'Plesa sa zvijezdama'

­­Samo korak do finala u pretposljednjoj emisiji ‘Plesa sa zvijezdama’ show su napustili operna pjevačica Martina Tomčić i njen plesni partner Marko Herceg, koji nisu dobili dovoljno glasova publike za svoje izdvedbe slowfoxa i quickstepa, usprkos činjenici da im je žiri dodijelio najviše ocijene večeri. Samim time sljedeće subote u finalu ćemo gledati Lanu Banely i njenog partnera Damira Horvatinčića, koji će odmjeriti svoje plesne sposobnosti s pjevačem Markom Toljom i Anom Herceg.

Plesnu večer otvorili su Lana i Damir svojom izvedbom tanga, zahvaljujući kojem su dobili četiri devetke, dok su svojim paso dobleom osvojili više bodova, 39. Žiri je pohvalio njihovu energičnost i dinamičnost, a nisu izostali ni komentari na račun zavodljivih haljina lijepe voditeljice, koja je tu večer proslavila i 26. rođendan.

­­

­ ­

Publiku i žiri Marko Tolja i njegova učiteljica Ana osvojili su djetinjastom koreografijom quickstepa, a 39 bodova potvrdilo je njihovu uspješnost. Iako je popularni pjevač dobio komplimente na račun njihanja bokovima prilikom izvedbe cha cha cha, ovim plesom osvojili su najlošije ocjene večeri, ‘samo’ 35 bodova.

­ ­

­

Sjajnom tehnikom i izvedbom slowfoxa, a kasnije i quickstepa, oduševili su Martina Tomčić i njen partner Marko te za oba plesa dobili zasluženih 39 bodova. Žiri je pohvalio kondiciju, gibanje i rad zglobova popularne mezzosopranistice, no ni to nije bilo dovoljno da par plasira u finale.

­

­ ­

Linker
27. travanj 2024 01:09