Neja Markicevic / CROPIX / CROPIX
U NOVOJ GLORIJI

Martina Bienenfeld - privatna drama najmoćnije žene hrvatskog turizma

Direktorica zagrebačke Turističke zajednice najzaslužnija je za preporod glavnog grada, u koji se slijevaju rijeke gostiju zahvaljujući njenim idejama o poboljšanju turističke ponude, no usporedno s poslovnim usponom proživljava privatnu dramu – uz supruga Jakova Bienenfelda koji se bori s rakom.

Martina Bienenfeld (44), direktorica zagrebačke Turističke zajednice, žena koja je, zajedno sa svojim timom najviše zaslužna što je Zagreb proglašen najljepšom adventskom destinacijom u Europi, već 18 godina u braku je s poduzetnikom Jakovom Bienenfeldom (67), koji se zadnje dvije godine bori s karcinomom bubrega.

Jakovu Bienenfeldu rak je otkriven preklani, baš uoči Božića. Nakon operativnog zahvata uslijedila su zračenja, a zbog liječenja je izgubio 35 kilograma. Bolest se u međuvremenu počela povlačiti: vratio je 12 kilograma, što je znak da je dobro podnio terapiju, koja daje rezultate…

Tanja Vučičević

O privatnom životu uspješne menadžerice, njenoj obitelji i ljubavi s dvadeset i tri godine starijim poduzetnikom čitajte u novom broju Glorije koja je na kisocima od 17. prosinca, a uz koju na dar dobivate i kuharicu s najboljim receptima za slatki Božić.

Linker
14. travanj 2024 13:21