SAVRŠENE DESETKE

Marko Tolja trijumfirao u Plesu sa zvijezdama

­Riječki pjevač Marko Tolja trijumfirao je u šestoj sezoni HTV-ovog showa Ples sa zvijezdama. Zajedno s Anom Herceg , Tolja je u finalnoj emisiji nadmašio Lanu Banely i njezinog plesnog partnera Damira Horvatinčića .

– Nisam očekivao ovu pobjedu kada sam prije dva mjeseca krenuo u natjecanje, kao što sam uvijek govorio, nisam ni mislio o tome. Ovo je stvarno bilo jedno prekrasno iskustvo, naučio s­am puno toga i nadam se će mi to biti od koristi u mojem poslu – kazao je Marko Tolja nakon završetka finalne emisije u kojem je dva od tri plesa odradio savršeno, dok je za treći ples dobio “samo” 39 bodova. Njegova konkurentica Lana Banely ipak je bila skromnija te je s tri plesa osvojila 114 bodova.

­­

– Što je najviše doprinijelo pobjedi? Nismo mi toliko bolje plesali od Lane, prije svega smo se odlično zabavljali kroz sve emisije, a u ovoj pogotovo. Mislim da su ljudi prepoznali upravo to, da smo se sjajno zabavljali te da su zato glasali za nas – kazao je Tolja.

Iako nije uspjela pobijediti, Lana Banely nije bila nimalo tužna.

– Očekivala sam da će Marko pobijediti jer je uistinu showman, naravno, svi smo mi realni i znamo svoje granice i mogućnosti. Meni je ovaj rasplet bio očekivan, a ja sam već prošlu subotu proslavila svoj ulazak u finale kao da sam pobijedila – priznala je atraktivna bivša sportašica, a sada televizijska novinarka.

­­

Inače, šesta je sezona pobudila izniman interes gledatelja, pa je tako tijekom svih osam emisija bilo ukupno pola milijuna glasova gledatelja, dok ih je samo u finalnoj emisiji bilo čak 200 tisuća.

Linker
24. travanj 2024 03:06