JUTRO NAKON POBJEDE

Marko Tolja: Sada mogu raditi kao učitelj plesa

Nastup u showu mi je donio mnogo toga pozitivnog. Osim što ću plesnim koracima obogatiti svoje nastupe, možda i zaradim u ‘fušu’ kao učitelj. Prijatelji od mene, naime, traže da im budem učitelj plesa prije vjenčanja i maturalnih večera – našalio se riječki pjevač Marko Tolja , koji je s Anom Herceg pobijedio u šestoj sezoni showa Ples sa zvijezdama.

Kako se osjećate nakon trijumfa? – Pobjedu nisam očekivao niti joj se nadao. Ana i ja smo u show ušli neopterećeni, priželjkujući samo zabavu, ali naravno da se nakon svega super osjećam.

­­

Kakvi su vam planovi nakon showa? – U nedjelju navečer nastupam u Osijeku, što je jedna od brojnih gaža koji me čekaju u prosincu. Za Novu godinu nastupam u Splitu, a onda ću se posvetiti radu na trećem albumu, koji bi trebao izići u travnju.

Hoćete li pronaći vremena za odmor? – Naravno. Nakon nove godine planiram otići na skijanje na Kronplatz.

Hoćete li voditi i djevojku, manekenku Anu Ivančević? – Ne želim govoriti o svom privatnom životu. U medijima sam uvijek bio zbog glazbenih projekata pa bih želio da tako i ostane. To više, što se ni Ana ne želi eksponirati, a ja poštujem njezinu želju.

Damir Leljak

Linker
20. travanj 2024 10:39