SAMO U GLORIJI

Marina Tomašević: Pobijedila sam depresiju

Prije godinu dana Marina Tomašević imala je 18 kilograma više, živjela je sama u podstanarskom stanu u Zagrebu te se, okovana depresijom, propitivala – gdje je po griješila, zašto se dovela u to stanje? I onda se, praktično preko noći, u njoj nešto pokrenulo – krenula je u teretanu, počela slikati i čitati knjige o duhovnosti, istopila kilograme, promijenila frizuru i, ukratko, postala nova žena. Nedavno je snimila novu pjesmu, najavni singl albuma “Nova žena” koji upravo dovršava.

Lice joj je, u 52. godini, ponovno mladoliko jer takvo joj je i stanje duha, ona pršti zadovoljstvom i ponovno stečenim samopouzdanjem.

– Mislim da sam se izvukla, uživam s mojom kćerkom Paulom i njenim zaručnikom, otvorila sam facebook profil i iznenadila se koliko me se ljudi sjeća. Stižu mi ponude za koncerte. Još sam podstanarka, ali, nije mi žao. Osjećam se ispunjeno, a kad osjetim potrebu, otići ću i “pod nož”, kod estetskog kirurga Bojana Ignjatovskog. Uklonit ću podbradak, koji nije nestao mršavljenjem, i podočnjake. Ne želim biti savršena, ali, izgledat ću još bolje! – govori Marina Tomašević.

A što se to događalo u životu zadarske pjevačice, koja se nikad nije gurala u prvu estradnu ligu, ali je tijekom 30-godišnje karijere snimila sedam albuma i imala hitove poput “Ne plači, majko” i “Plovi mala barka”, punila dvorane u kojima je nastupala, saznajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 896) .

Snježana Dragojević Harapin

Linker
25. travanj 2024 00:34