PRED OGLEDALOM

Marina Fernandez: Manje je definitivno više

Novo lice RTL-ovog serijala ‘Ruža vjetrova’ – splitska glumica Marina Fernandez – vrlo je svestrana 31-godišnjakinja. Nekad je radila kao fotomodel, a danas glumi, svira obou te honorarno zarađuje i kao jazz-pjevačica. Prije nego što je dobila ulogu Marije Mrčele, romantične heroine nesretne prošlosti, deset godina živjela je u Portugalu kamo je nakon srednje glazbene škole otišla učiti jezik, no zaljubila se, udala i – ostala. Vezu s Portugalom zadržala je i danas, nakon razvoda, jer često glumi u tamošnjim TV serijalima i TV reklamama.

Jeste li zbog nove uloge morali mijenjati izgled? – Kako Marija Mrčela mijenja identitet jer bježi od muža, u prvih nekoliko epizoda imam ravnu kosu. Inače je prirodno kovrčava, kakva će biti i u nastavku serijala.

Dijelite li sa svojim likom isti modni ukus? – Marija je romantična junakinja novog doba i voli ženstvene bluze i suknje… Moj privatni odabir su haljinice, traperice i malo ležernija odjeća.

Kako ste kožu lica pripremili za tešku televizijsku šminku? – Koristim kvalitetnu kozmetiku Dermalogica: Skin Smoothing gel za čišćenje lica, Special Cleansing Gel za umivanje te Intensive Moisture masku za lice.

Jeste li, radeći kao fotomodel u Portugalu, naučili nešto važno za izgled? – Manje je više. Portugalke vole prirodan izgled premda koriste sve – od pudera do sjenila. No, to se na njihovim licima uopće ne primjećuje.

Dolores Tolić

Pročitali ste dio razgovora s novom članicom glumačke postave “Ruže vjetrova” Marinom Fernandez, a cijeli tekst u kojem otkriva zašto su joj kovrče toliko mekane, svoj stav o estetskoj kirurgiji i miris koji ju očarava pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 923) ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
21. travanj 2024 20:01