ZIMSKI SPECIJAL

Marina Fernandez: Jednostavnost je moj modni imperativ

Lice s naslovnice zimskog specijala Glorije IN, splitska glumica Marina Fernandez , poznata kao Marija Mrčela iz RTL-ova serijala ‘Ruža vjetrova, svestrana je 31-godišnjakinja. Nekad je radila kao fotomodel, a danas glumi, svira obou te honorarno zarađuje i kao jazz-pjevačica. Deset godina živjela je u Portugalu i tu zemlju smatra svojim drugim domom.

Marinin modni moto je ‘manje je više’ i, iako priznaje da se ne voli pretjerano uređivati, njezine odjevne kombinacije su efektne. – Nemam određeni stil, odjevam se prema raspoloženju. No, jednog se pravila uvijek držim, a to je jednostavnost: nikada nećete vidjeti u prekratkim minicama, s predubokim dekolteom, previše nakita ili šminke – govori splitska glumica koja se na snimanju modnog editoriala za Gloriju In savršeno snašla, iako je priznala da je prošlo puno otkako je posljednji put radila kao model.

Uz zimski specijal Glorije IN uljepšajte si i olakšajte nadolazeće blagdansko razdoblje – u njemu ćete naći najljepše svečane kombinacije i ‘it’ detalje za tulume,recepte za slasne zalogaje za domjenke i zabave, savjete za dekoraciju stola, hit-destinacije za zimovanja, top pet frizura za najluđu noć te veliki zimski horoskop.

Da bi vam šoping bio lagodniji tu je dar za čitatelje zimskog specijala Glorije IN – poklon-bon u iznosu od 100 kn za kupnju u trgovinama Modiana. Popust se može ostvariti kupnjom artikala iz jesensko-zimske kolekcije 2012./2013. u minimalnoj vrijednosti od 300 kuna, a prvih 180 kupaca koji iskoriste poklon-bon u Modianinim dućanima u šoping-centrima City Center One (zagrebačkom West i East te splitskom) na poklon dobiva maramu. Poklon-bon vrijedi od 26. studenog do 9. prosinca za sve oblike plaćanja i ne zbraja se s ostalim popustima.

Linker
27. travanj 2024 15:48