KORAK PO KORAK

Marijana Batinić: Premlada sam za udaju

Voditeljica zbiljokaza “Survivor” Marijana Batinić (31) dva je mjeseca provela na Kostariki zbog snimanja toga popularnog projekta, a i nakon povratka je često zauzeta njegovom promocijom. Zbog toga najviše pati njezin dečko, rukometaš Matej Pašalić (28), s kojim je u vezi nekoliko mjeseci. No Marijana je pronašla način kako da mu izgubljeno vrijeme nadoknadi.

– Kuham! Propušteno vrijeme dečku nadoknađujem svakodnevnim kuhanjem. Spremam mu neke specijalitete koje me mama naučila. Kažu da ljubav ide kroz želudac, pa mu valjda tako mogu i najbolje nadoknaditi ta dva mjeseca – kaže simpatična Splićanka, koja zbog obaveza ne stigne uvijek ni gledati svoje nastupe u “Survivoru”.

– Moram iskreno priznati da gledam samo plemenski savjet i specijale, a dnevne emisije samo kad stignem. Stalno sam zaposlena otkada sam se vratila, imam mnogo promocija vezano za Survivor, puno radimo na PR, tako da ne stignem koliko bi htjela – priznaje Marijana.

Lijepa voditeljica ne voli pitanje o “sljedećim koracima” s Matejem, jer je njime “bombardirana” kad god posjeti Split.

– Ne znam jesam li popila makar jednu kavu s prijateljicama ili članovima obitelji, a da to nije bilo pitano. A šta kad se udam? Što je onda sljedeće pitanje? Kad će dijete, pa prvo, drugo… Za sada nemam to u planu. Još sam si nekako premlada za brak. Kad sam roditeljima išla objašnjavati da sam samostalna i da me ne mogu toliko savjetovati te da još nisam za brak zaustila sam reći tek mi je dvadeset i… i onda shvatila da imam 31. No sebi sam ostala u dvadesetima i nije mi još vrijeme za udaju – rezolutna je Marijana.

S Matejem Pašalićem Marijana se upoznala u zagrebačkom klubu Katran, gdje zalaze i njihovi brojni zajednički prijatelji. Kada pronađu vremena za sebe osim u kuhinji najviše ga vole provoditi u dugim šetnjama prirodom.

Linker
26. travanj 2024 13:34