Neja Markičević / Hanza Media
PAŽLJIVO S KOMPLIMENTIMA

Marijana Batinić: Ostavite se priča o kilogramima i pitanja tko je koliko izgubio na vagi

Nepuna dva mjeseca nakon poroda lijepa Splićanka uistinu izgleda senzacionalno i gotovo se vratila na svoju staru kilažu pa su krenuli i brojni komplimenti na račun dobrog izgleda, ali i kriva medijska poruka koja sve ostale majke koje se možda bore s kilogramima – stavlja u nezgodnu situaciju.

Marijana Batinić oglasila se na svom Facebook profilu nakon brojnih medijskih napisa vezanih za njenu zavidnu postporođajnu liniju.

“Istina je da mi, kao i svakoj ženi, gode komplimenti… Prvi tren sam bila oduševljena hvalospjevima… Ali jedna stvar me ipak zasmetala, ma već dulje me kopka… Taj povratak u stari konfekcijski broj, nakon dva mjeseca od poroda, ipak ne bi trebao biti imperativ” napisala je na svom profilu Marijana i dodala kako nema veze ako nekoj ženi nakon poroda treba duže vremena da se vrati na staro.

#tryingclotheson #fashion #clothes #kriedesign @kriedesign

A photo posted by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on Mar 24, 2015 at 1:39pm PDT

“Barem u trudnoći i nakon nje žene ne trebaju razmišljati o dijetama, a mediji ih u tome trebaju podržavati! Ostavite se priča o kilogramima i pitanja tko je koliko dobio i izgubio na vagi… To mi je bila noćna mora kad sam ostala u drugom stanju i bila sam opterecena time, a stvarno nema potrebe” zaključila je lijepa voditeljica za kraj i ohrabrila sve majke da se ne žure, nego da uživaju u svom odrazu u ogledalu koliko god to žele.

Linker
19. travanj 2024 19:26