NAGRADNA IGRA

Marijana Batinić ima sretne ruke

Da nisam sudjelovala u izvlačenju dobitnika L’Occitane poklon-paketa, i ja bih poslala kupon za nagradnu igru. A primamljiva mi je i glavna nagrada od 200.000 kuna na go! kartici Zagrebačke banke jer bih tim novcem uredila svoj zagrebački stan – kaže TV voditeljica Marijana Batinić , koja je izvukla 300 dobitnika drugog kola velike nagradne igre ‘Gloria 900. broj’ uz prisutnost tročlanog Povjerenstva za izvlačenje i javnog bilježnika.

– Obožavam nagradne igre. Doduše, ne igram ih baš često, ali lijepo je kada nekome možete razvući osmijeh na licu – kazala je simpatična TV voditeljica nakon što je donijela sreću za 300 Glorijinih čitateljica i čitatelja.

Pogledajte kako je proteklo izvlačenje, a imena i prezimena dobitnika L’Occitane mirisnih kozmetičkih paketa možete pročitati OVDJE .

U prošlotjednoj Gloriji objavili smo nagradni kupon za završno 3. kolo koji možete poslati najkasnije do ponedjeljka, 30. travnja, do 12 sati, na adresu: Gloria Grupa d.o.o., Koranska 2, Zagreb i tako sudjelovati u osvajanju još 300 L’Occitane poklon-paketa i glavne nagrade – 200.000 kn na go! kartici Zagrebačke banke.

Linker
26. travanj 2024 08:47