GLAMUROZNI BERLIN

Marija Škaričić pozirala s nakitom vrijednim 400 tisuća eura

Hrvatska glumica Marija Škaričić , koja je kao jedna od deset najboljih mladih glumaca sudjelovala u programu Shooting Stars, pamtit će posjet Berlinu i po fotoeditorijalu koji je s ostalim kolegama snimila u Soho Houseu. Uz luksuznu Hugo Boss kreaciju, za snimanje je dobila i Tesiro nakit – dijamantnu ogrlicu, prsten i narukvicu u vrijednosti od približno 400 tisuća eura.

Nataša Petrović, kolegica iz Makedonije, i ja smo se zafrkavale da svaka na sebi ima četiri dobra stana – pričala je s osmijehom. Draguljarska kuća Tesiro, službeni pokrovitelj Shooting Starsa – kojem je jedan od medijskih pokrovitelja i magazin Gloria – posudila joj je i dijamantne naušnice u vrijednosti od nekoliko desetaka tisuća eura za šetnju crvenim ­tepihom, ali i poklonila dar za oproštaj od Berlina.

– Odlučili smo glumcima pokloniti ogrlicu od dijamanata i bijelog zlata u obliku srca – opisao je Tesirov dizajner Andrea Raselli prigodni dar, u vrijednosti od približno 4000 eura, koji su dobili svi sudionici Shooting Stars programa.­

Josip Jurčić

­

Linker
27. travanj 2024 03:26