Matej Dokić
POVRATAK NA POSAO

Marija Miholjek: Djeci treba mama, a ne savršeno organizirana žena

Nakon godinu i 45 dana Marija Miholjek (36), voditeljica središnjeg Dnevnika Nove TV, vratila se na male ekrane. Kako je vrlo organizirana, sve je već pripremila za što bezbolnije preseljenje cijele obitelji iz Đakova, gdje je boravila tijekom rodiljnog dopusta, u Zagreb. Njezin četverogodišnji sin Bono, koji je dobio ime po Svetom Bonu, zaštitniku Vukovara, jedva čeka susret sa svojim prijateljima iz vrtića, a jednogodišnju kći Zlatu, koja je dobila ime po majčinoj baki, tek čeka prilagodba na novu sredinu.

Marija Miholjek nada se da će sve to proći bezbolno, a imat će i bezrezervnu pomoć supruga Borisa (37), ton-majstora i suvlasnika tvrtke za iznajmljivanje razglasa i rasvjete.

Kako je biti mama s dvoje djece? – Iskreno, ima dana kad sve ide baš onako kako sam zamislila, kad se sve lijepo posloži, ali ima i onih kad baš sve i nije tako. Ali shvatila sam da se ne vrijedi živcirati. Tada pustim sve i počnem se igrati sa svojom djecom. Jer njima treba mama, a ne savršeno organizirana žena. Kad pomislim da mi je teško, sjetim se svoje dvije kume i sestrične koje imaju troje male djece pa pomislim kako je tek njima.

Diana Šetka Foto: Matej Dokić

Linker
18. travanj 2024 19:50