KUĆA ZA PTICE

Marija Husar novom pjesmom najavljuje čarobno Valentinovo

Kao poklon zaljubljenima uoči valentinovskog koncerta glazbenica Marija Husar (37) izdala je novi singl “Kuća za ptice” – obradu jedne od najljepših ljubavnih pjesama što ju je 1973. godine izvela Gabi Novak. Riječ je ujedno o najavi Marijinog koncerta “Čarobna ljubavna priča”, glazbeno-gastronomskog spektakla koji će se 14. veljače održati u Hypo Centru.

– Kuća za ptice je najljepša hrvatska ljubavna balada koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Toliko je ženstvena, intimna i iskrena da je jednostavno postala dio mene i mog glazbenog repertoara. Posebno se veselim što ću je ove godine u Hypu izvesti zajedno s istinskom divom Gabi Novak – govori Marija Husar.

Pjesmu možete preuzeti ovdje.

Album s pjesmama prošlogodišnjeg koncerta “Čarobna ljubavna priča” sadrži, pak, skladbe “Ljubav zaslužuje to”, “Ljubav”, “The look of love”, “Oprosti mi” te suradnje s prijateljima glazbenicima kao što su Ivana Husar, Marko Tolja, Đani Stipaničev, Ricardo Luque i Goran Navojec.

All inclusive ulaznice za “Čarobnu ljubavnu priču” mogu se kupiti u sustavu Eventima (www.eventim.hr) ili Hypo uredu, Josipa Marohnića 1, te na stranici www.entrio.hr.

Linker
19. travanj 2024 23:08