DOBAR GLAS

Marija Borić trijumfirala u showu Zvijezde pjevaju

Marija Borić i Ervin Baučić pobjednici su pete sezone HTV-ovog glazbenog showa Zvijezde pjevaju. Iako su u finalu imali manje bodova od svojih konkurenata, glumice Nataše Janjić i njezinog mentora Marka Tolje , Marija i Ervin više su se svidjeli publici te su zahvaljujući telefonskim glasovima, koji su ionako odlučujući u finalnoj emisiji, trijumfirali u showu.

Pogledajte kako se pjevalo u finalu

U finalnoj emisiji oba para su pjevala tri pjesme – dvije već izvođene u showu i jednu novu. Marija Borić i Ervin Baučić odlučili su “iz arhive” uzeti dio iz mjuzikla “Fantom u operi” te “All Around The World” Lise Stansfield i Barryja Whitea, za što su dobili savršene 40-ice. No, nova pjesma, duet “Ti si moj san” koji u originalu pjevaju Zorica Kondža i Oliver Dragojević, nije bila toliko savršena, pa su dobili “samo” 37 bodova.

– U jednom dijelu se raspao tekst, ali bili ste dobri – kazala im je članica žirija Ksenija Erker.

Nataša Janjić i Marko Tolja sve su pjesme, pak, odradili savršeno. Reprizirali su baladu Olivera Dragojevića “Stine” i pjesmu “Do You Love Me”, a žiri su posebno iznenadili otpjevavši za kraj pjesmu grupe Eurythmics “The Miracle od Love”.

– Očito sam još pod navalom oksitocina poslije poroda, ja zbilja suzim – priznala im je članica žirija Martina Tomčić. No, ni sve desetice nisu pomogli Nataši i Marku da postanu pobjednici showa Zvijezde pjevaju.

S tom titulom kući su otišli Marija Borić i Ervin Baučić.

Linker
16. travanj 2024 21:02