SUOSJEĆA S RIHANNOM

Mariah Carey priznala da je bila zlostavljana u vezi

Američka pjevačica Mariah Carey (40) priznala je da suosjeća s r&b zvijezdom Rihannom, koju je bivši dečko Chris Brown brutalno pretukao prošle veljače, pošto je i ona sama bila žrtva emotivnog i mentalnog zlostavljanja. Carey, koja se prošle godine udala za pjevača Nicka Cannona (29), otkrila je u showu Larry King Live, da zna kroz kakve je grozote Rihanna prolazila, jer je i sama doživjela slična iskustva u prošlim vezama.

– Emocionalno i intelektualno bila sam zlostavljana. Bilo je strašno. Samo upadnete u lošu situaciju i onda se “zaključate” i predugo ostajete. Bilo mi je jako teško konačno otići iz te veze jer nisam bila samo u intimnom već i u poslovnom odnosu s tom osobom.

Pjevačica je u intervjuu demantirala glasine da je trudna te je napomenula da bi to “bila najsretnija vijest u njenom životu”, ali uz novi film “Precious” koji uskoro izlazi, i uz nekoliko novih singlova koje priprema, nema vremena posvetiti se trudnoći i odgoju djeteta.

-Ne bih bila sretna i oduševljeno uzvikivala kako je dijete na putu. U tom slučaju morala bih odmah unajmiti dadilju i prebaciti njoj brigu o djetetu. A to ne dolazi u obzir – objasnila je pjevačica.

Linker
20. travanj 2024 08:56