Mariah Carey/Instagram
S BIVŠIM SUPRUGOM I NOVIM DEČKOM

Mariah Carey - pripreme za Božić u omiljenom zimovalištu

Slavna pjevačica uživa u blagdanima u svojoj vili u omiljenom Aspenu, gdje svake godine slavi Božić.

Mariah Carey (45) stigla je sa svojim četverogodišnjim blizancima – sinom Moroccanom i kćeri Monroe s kojima uživa u snježnim radostima i pripremanju božićnih kolačića, a slavna pjevačica svake godine svojoj djeci pripremi veliko iznenađenje.

#blizzard!!!

Fotografiju objavljuje Mariah Carey (@mariahcarey) Pro 22, 2015 u 10:11 PST

– Moj prijatelj maskira se u Djeda Božićnjaka i dođe u našu kuću u Aspenu s pravim sobom – to je istina. Napuni njihove čarapice ili ostavi svoju torbu s poklonima, a djeca idući dan pronađu poklone – otkrila je Mariah i dodala kako joj je upravo to najdraži dio Božića.

#CountdownToChristmas #GingerbreadCreations #FamilyFunTime #MerryChristmas Fotografiju objavljuje Mariah Carey (@mariahcarey) Pro 20, 2015 u 7:29 PST

Slavnoj pjevačici u Aspenu se ove godine pridružio i njen novi dečko, milijarder James Packer, kojeg je i upoznala u tom zvijezdama omiljenom zimovalištu.

– Upoznali smo se prije nekoliko godina na premijeri filma Hercules. Toliko smo se zapričali da smo razljutili ostale gledatelje. Stvarno sam presretna, on je nevjerojatan – izjavila je pjevačica, koja će Novu godinu dočekati u Australiji gdje će nastupiti na dočeku.

#icantski #skilesswonder ??

Fotografiju objavljuje Mariah Carey (@mariahcarey) Pro 21, 2015 u 2:04 PST

Paru se u Aspenu pridružio i njen bivši suprug Nick Cannon kako bi blizanci bili s oba roditelja za vrijeme blagdana.

With twins you gotta do everything twice, thus the 2 Angels on the tree! LOL Fotografiju objavljuje Nick Cannon (@nickcannon) Pro 17, 2015 u 7:07 PST

Linker
25. travanj 2024 05:50