Foto: Nina Đurđević
KREATIVNI PODMLADAK

Mara Nola je obiteljski modni savjetnik

Cijela obitelj Nola blistala je na premijeri filma ‘Šuti’ Lukasa Nole, a 16-godišnja Mara nikako nije mogla proći nezapaženo.

Kći redatelja i glumice Barbare Nola redovita je gošća umjetničkih, a osobito modnih događanja jer je zaljubljenica u dizajn i modu. Mara je učenica zagrebačke Škole za primjenjenu umjetnost i dizajn koja odijevanje koristi kao jedan od načina da izrazi svoju kreativnost, a česta je modna savjetnica majci Barbari, koja se istaknula trendovskom kožnatom haljinom.

– Mara je jako kreativna, zanima ju moda, mislim da se odjeva bolje od mene. Ona mene traži da ju vodim na revije, a ja nju često molim da mi se ‘smiluje’ i da mi ona izabere što ću odjenuti – kazala je Barbara Nola za Gloriju.

Na premijeru je stigla i ekipa filma predvođena glumcima Tihanom Lazović, Lanom Barić, Živkom Anočićem i Milanom Pleštinom, a film je pogledalo i niz osoba iz javnog života: Ecija Ojdanić, Bojana Gregorić-Vejzović, Enes Vejzović, Damir Markovina, Ivana Roščić, Jelena Miholjević, Danilo Šerbedžija, Robert Orhel, Marija Škaričić, Leon Lučev, Goran Grgić i mnogi drugi.

Nakon zagrebačke premijere, film ‘Šuti’, nastao u produkciji Kinorame i Hrvatske radiotelevizije, u četvrtak, 19. prosinca stiže na redovni kino repertoar kina Cinestar diljem Hrvatske

Linker
24. travanj 2024 04:33