Sipa/Cropix / SIPA
DOBRO SE SNAŠLA

Manekenstvo je bila moja karta za izlaz iz siromaštva

Iza Cameron Diaz (42) 20 je godina uspješne filmske karijere, no prije negoli se počela baviti glumom kalifornijska ljepotica radila je kao model. U intervjuu za Marie Claire glumica je otkrila kako je upravo manekenstvo bila njena karta za bolji život:

– Mrzila sam školu, nisam učila i nije bilo šanse da dobijem ikakvu stipendiju. S druge strane, moji roditelji nisu imali novac da mi plate fakultet. S manekenstvom su se povezivale riječi novac i putovanja i to mi je bilo dovoljno da zaključim da bi to mogla biti moja karta za izlaz iz siromaštva – ispričala je Cameron u intervjuu o svojim počecima.

Glumica i nakon 20 godina prisutnosti u showbizzu prima jednako, ako ne i više komplimenata za svoj dobar izgled, a nedavno je objavila i knjigu u kojoj piše o važnosti zdrave prehrane, vježbanja i brige za svoje tijelo.

Cameron bez ustezanja kaže i kako joj nije problem obnažiti se na filmu ako uloga to od nje zahtijeva, te kako je s godinama stekla samopouzdanje koje joj to omogućuje. Isto tako, kaže i kako se u 40-ima više ničim ne opterećuje već živi dan po dan, a na pitanje o braku i djeci također odgovora u tom pravcu:

– Ako se obitelj dogodi odlično, ako ne, ne. Ne opterećujem se tuđim očekivanjima već živim svoj život – rekla je lijepa glumica.

/ © Michael Tompson/Marie Claire
Linker
25. travanj 2024 09:21