PROMOCIJA

Mali modni razgovori Marine Fernandez i Marka Tolje

Zimske modne kombinacije – one tople i udobne, ali i svečane blagdanske te modni dodaci poput nakita, torbica i cipela bile su glavne teme razgovora na promociji zimskog specijala Glorije In održanoj u trgovini Guess Jeans u zagrebačkom centru cvjetni. Inspiraciju su uzvanici nalazili oko sebe u novoj kolekciji ‘Wild at Heart’ nakita Guess te zimskim kolekcijama odjeće te modne marke, ali i u posebnom izdanju Glorije In, prepunom modne inspiracije kakva nam treba krajem godine.

Zvijezda s naslovnice Glorije In, splitska glumica Marina Fernandez (31), oduševljena je editorijalom koji je snimila, a osbito jer joj je to bila prilika da odjene neke kombinacije koje sama ne bi inače izabrala. Iako izbirljiva kad je u pitanju nakit – preferira čisto srebro ili u kombinacji s poludragim kamenjem – priznala je da od dragih osoba voli dobivati nakit kao dar.

Radijski voditelj Dalibor Petko promociju je iskoristio da potraži božićni dar za prijateljicu koja obožava Guess nakit dok je televizijska voditeljica Renata Sopek osim darova birala i odjeću i nakit za sebe, budući da Guess odjeća savršeno odgovara njezinom ukusu.

Nogometna trenerica Tihana Nemčić travnati teren nakratko je zamijenila svjetlima reflektora kako bi, zajedno s ostalim uzvanicima, pogledala reviju na kojoj su modeli nosili blještave komade iz Guessove jesensko-zimske kolekcije.

Linker
26. travanj 2024 22:24