GLORIA PROMO

Maksimalna zaštita protiv znojenja

Maximum Protection dezodoransi pružaju još snažniju zaštitu protiv znojenja i neugodnih mirisa, a za još bolji učinak preporuča se nanošnje i noću.

Sport, težak fizički rad ili samo sjedenje u uredu ili negdje na suncu može uzrokovati znojenje. Znojenjem se organizam hladi i regulira tjelesnu temperaturu. Ovaj prirodni proces koliko je zdrav, toliko je i neugodan posebno ako dođe do prekomjernog znojenja.

Znoj koji izbija na površinu kože osim vode i nešto elektolita sastoji se i od bjelančevina i masti. Bakterije koje žive na površini kože hrane se znojem, a njihova probava uzrokuje neugodan miris. Redovitim održavanjem osobne higijene, nošenje čiste odjeće koja „diše“ i korištenjem kvalitetnih dezodoransa možemo znojene držati pod kontrolom.

Maximum Protection napredna je formula koja se učinkovito bori protiv neugodnih tjelesnih mirisa, ponajprije namijenjena onima koji imaju problema s pojačanim znojenjem ili su svakodnevno izloženi tjelesnim naporima i stresu. Istraživanja pokazuju kako tjelesna temperatura nije stalna. Danju je viša, a noću kad se tijelo odmara niža, a žlijezde znojnice su manje aktivne.

Osim preko dana za maksimalnu učinkovitost preporuča se nanošene Maximum Protctiona i prije spavanja jer na taj način formula im više vremena djelovati i stvarati snažnu razinu zaštite za naredni dan.

Nova linija Maximum Protection pruža 2x snažniju zaštitu protiv znojenja i neugodnih mirisa od Dove i Rexona anitprespirant desodoransa u spreju. Znanstveno dokazana djelotvornost proizvoda i inovativna tehnologija na bazi inkapsuliranog mirisa za zaštitu od neugodnih mirisa garantira vježinu od 48 sati.

Rexona Maximum protection antiprespirant desodorans u stiku sadrži TRIsolid™ formulaciju pružajući pritom maksimalnu zaštitu od znojenja i neugodnih mirisa.

Dove Maximum Protection sadrži ¼ Dove hidratantne kreme i namjenjen je ženama koje traže maskimanu zaštitu od znojenja ujedinjnu s Dove ljepotom.

NOVA 2xSNAŽNIJA* ZAŠTITA PROTIV ZNOJENJA

*Dove u usporedbi s Dove antiperspirant dezodoransima u spreju

*Rexona u usporedbi s Rexona Crystal antiperspirant dezodoransom u spreju

Pogledajte i Rexona Facebook stranicu!

Linker
18. travanj 2024 12:24