GLORIA PROMO

Maksimalna zaštita protiv znojenja

Maximum Protection predstavlja 2x snažniju* zaštitu protiv znojenja i neugodnih mirisa u trajanju od 48 sati.

Znojenje je prirodna pojava kojom se organizam hladi i regulira tjelesnu temperaturu. Iako je proces znojenja zdrav za naš organizam ujedno predstavlja problem jer ga prate neugodan miris, mokre mrlje na odjeći, znojni dlanovi. Najčešći uzroci znojenja su visoka temperatura, fizička aktivnost i stres. Ali i konzumiranje začinjne hrane, alkohola i vrućih kofeinskih napitaka može prouzročiti prekomjernog znojenja. Sintetičke tkanine ne dopuštaju koži da diše pa se organizam dodatno zagrijava i potiče jače lučenje znoja kako bi se rashladilo.

Maximum Protection dezodoransi imaju naprednu formulu koja se učinkovito bori protiv znojenja i neugodnih mirisa. Nova linija Rexona antiprespirant dezodoransa koji dolazi u kremi u stiku sadrži

TRIsolid formulaciju pružajući pritom maksimalnu zaštitu od znojenja i neugodnih mirisa. Dove Maximum Protection sadrži ¼ Dove hidratantne kreme i namijenjen je ženama koje traže maskimalnu zaštitu od znojenja ujedinjenu s Dove ljepotom.

Proizvodi ne sadrže alkohol i dermatološki su testirani. Znanstveno dokazana djelotvornost proizvoda i inovativna tehnologija na bazi inkapsuliranog mirisa za zaštitu od neugodnih mirisa garantira svježinu od 48 sati.

*Dove u usporedbi s Dove antiperspirnt dezodoransima u spreju

*Rexona u usporedbi s Rexona Crystalantiperspirnt dezodoransom u spreju

NOVA 2xSNAŽNIJA* ZAŠTITA PROTIV ZNOJENJA

www.facebook.com/dove

www.facebook.com/rexona.hr

Linker
25. travanj 2024 23:50