GLORIA PROMO

Maksimalna zaštita od znojenja

Maximum Protection je nova linija dezodoransa koji pružaju još snažniju zaštitu od znojenja i neugodnih mirisa.

Jedan od tri uzroka prekomjernog znojenja je tjelesna toplina. S dolaskom toplijih dana tijelo je češće izloženo vanjskim utjecajima koji dovode do povećanja tjelesne temperature. Šetnja gradom ili u prirodi, ispijanje kavice negdje na suncu, kad se živa penje i do 30 °C, utjecat će na povećanje tjelesne temperature.

Da bi se ohladio i regulirao temperaturu, organizam se počinje znojiti. Znoj koji izbija na površinu kože osim vode i nešto elektrolita sadrži i bjelančevine i masti. Bakterije koje žive na površini kože hrane se znojem, što uzrokuje neugodan miris. Redovitim održavanjem osobne higijene, nošenjem čiste odjeće koja diše i korištenjem kvalitetnih dezodoransa znojenje se može držati pod kontrolom.

Maximum Protection napredna je formula koja se učinkovito bori protiv neugodnih tjelesnih mirisa, ponajprije namijenjena onima koji imaju problema s pojačanim znojenjem ili su svakodnevno izloženi tjelesnim naporima i stresu. Znanstveno dokazana djelotvornost proizvoda i inovativna tehnologija na bazi inkapsuliranog mirisa za zaštitu od neugodnih mirisa garantira svježinu od 48 sati.

2X SNAŽNIJA ZAŠTITA *

*Dove u usporedbi s Dove antiperspirant dezodoransima u spreju

*Rexona u usporedbi s Rexona Invisible antiperspirant dezodoransom u spreju

Više na Facebook stranici Rexone!

Linker
18. travanj 2024 09:06