KRAJ BRAKA

Maksim Mrvica rastao se od supruge

Maksim Mrvica rastaje se od supruge Ane (37). Vijest o kraju njihovog braka potvrdio menadžment 37-godišnjeg pijanista, koji je novinskim redakcijama priopćenje o kraju ljubavi hrvatskoga para poslao na – engleskome.

-Priopćeno je da se Maksim Mrvica i njegova supruga Ana rastaju. Već neko vrijeme postoje razlike u njihovom braku. Posljednjih godina pokušali su ih premostiti, ali nedavno su odlučili se rastati. Kako su zajedno bili godinama, i oboje dijele veliku ljubav za svoju sedmogodišnju kćer, ostat će u prijateljskim odnosima. Molimo da se poštuje njihova privatnost u ovim teškim trenucima za obitelj. Puno hvala na razumijevanju – kratko je, ali jasno priopćenje menadžmenta slavnog glazbenika.

Snimio Vedran Peteh

Maksim i Ana Mrvica bili su zajedno od njegove 18 godine, kada su se zaljubili u rodnome Šibeniku, a prije sedam godina dobili su kćer Leeloo. U razgovoru za Gloriju Mrvica je još prošle godine idilično govorio o njihovoj ljubavi:

– Nas dvoje smo oduvijek bili najbolji prijatelji. Ona me pratila na mom putu od samog početka, dok sam još bio siromašan student, pa svoj uspjeh smatram i njezinim uspjehom. Nas dvoje smo vrlo slične osobe: imamo zajedničke prijatelje, volimo istu glazbu, slično se odijevamo, volimo izlaziti na ista mjesta… Jedina razlika je što sam ja malo temperamentniji, a Ana je mirna.

Više o krahu ljubavi Maksima i Ane Mrvice pročitajte u novom broju Glorije, koja na kioske dolazi u četvrtak, 13. prosinca 2011.

Linker
10. kolovoz 2022 04:06