NOVO LICE

Makedonska ljepotica u zagrljaju Filipa Juričića

Proteklih tjedana, u zagrebačkom Jadran filmu i lokacijama oko Zagreba, započelo je snimanje nove dramske serije RTL Televizije, a u produkciji Fremantle Media Hrvatska. Glavni ljubavni par u seriji biti će Filip Juričić i makedonska glumica Jelena Jovanova.

Hrvatskim gledateljima Jelena je možda novo lice, ali ima bogato glumačko iskustvo i nekoliko glumačkih nagrada, a glumila je, među ostalim, uz Angelinu Jolie u filmu ‘U zemlji krvi i meda’.

Dramska serija prati dvije obitelji i tri generacije sa svojim problemima i neriješenim odnosima, a dvoje mladih morat će proći kroz niz spletki i dobro prikrivenih tajni svojih obitelji, ne bi li pronašli istinu o sebi i svojim korijenima. Filip Juričić, ovaj puta neće igrati negativca već će biti dobar dečko.

– Filip je izvstan glumac i zbilja mi puno pomaže u savladavanju hrvatskog jezika. Jako mi se sviđa serija i moj lik, a na setu je odlična atmosfera pa mi nije teško raditi i po 12 sati dnevno – priznala je makedonska ljepotica. Novu dramsku seriju gledatelji će moći pratiti u jesenskoj shemi RTL Televizije.

Linker
20. travanj 2024 03:45