OTKRIVENA TAJNA

Majka Ronaldovog sina je konobarica iz Los Angelesa

Daily Mirror otkrio je identitet majke nedavno rođena muškog djeteta Realova nogometaša Cristiana Ronalda , piše Jutarnji list. Nije riječ ni o kakvoj zamjenskoj majci, već o mladoj konobarici koja je zatrudnjela slučajno…

Portugalski 25-godišnji nogometaš upoznao je djevojku tijekom svog prošloljetnog godišnjeg odmora u Los Angelesu. Nedugo nakon upoznavanja, navodi Mirror u svom nedjeljnom izdanju, pozvao ju je u krevet, a jedna noć seksa rezultirala je djetetom i velikom isplatom u zamjenu za šutnju.

Čim je zatrudnjela, djevojka zasad još neotkrivenog identiteta – sigurna da otac može biti samo Ronaldo – probila se nekako do nogometaševa menadžera Jorgea Mendesa i ispričala mu priču, koju je ovaj potom proslijedio Ronaldu i članovima njegove obitelji, posebno njegovoj autoritativnoj majci Dolores Aveiro.

Ronaldo je obećao djevojci da će pristati na DNK testiranje nakon što se dijete rodi te da će joj pomoći skrbiti se za njega ispostavi li se da je otac. Rezultate testiranja, očigledno pozitivne, napadač Real Madrida saznao je dok je bio s portugalskom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici. Nakon toga siromašnoj je konobarici uplatio 12 milijuna eura na račun u zamjenu za njenu šutnju i odricanje od bilo kakvih prava na dijete. Rekao je svojim prijateljima da dječaku neće otkriti identitet majke do njegova 18. rođendana.

Mirror piše, navodeći riječi neimenovanog Ronaldova prijatelja, da je cijelu akciju zapravo organizirala njegova majka, koja nije željela dopustiti da njezin potomak ne raste uz nju. Dječaka će stoga na portugalskom otoku Madeiri odgajati uz pomoć svojih kćeri. Koliki će u svemu tome biti utjecaj Ronalda, ostaje za vidjeti.

Danijel Bračun / Jutarnji list

Linker
19. travanj 2024 00:54