PRIZNALA U INTERVJUU

Majčina smrt me obilježila

Poznata pjevačica pozirala je u toplesu za Interview magazin gdje je privukla pažnju, osim provokativnim fotografijama, i svojom ispovješću o eksperimentiranju s drogama, a progovorila je i o majci i njenoj smrti kada je ona imala samo šest godina te kako ju je to obilježilo.

Madonna (56) je u intervjuu, među inim, priznala i da je isprobala sve droge.

New cover of Interview out this week! The ART issue! @interviewmag thanks to everyone who contributed!

Фото опубликовано Madonna (@madonna) дек 12, 2014 at 1:01 PST

– Ljudi se drogiraju kako bi se povezali s Bogom ili kako bi postigli drugu razinu svijesti. Ali to je sve iluzija droga, jer vam daju iluziju bliskosti s Bogom, ali na kraju će vas ubiti – izjavila je Madonna i dodala da je probala sve droge, ali čim bi se nadrogirala pokušala je izbaciti to iz sebe tako da je cijelo vrijeme pila vodu.

Bird in a Cage @interviewmag thank you Mert and Markus Madonna(@madonna)張貼的相片 於 12月 12, 2014 at 1:23下午 PST 張貼

Pop pjevačica priznala je da bi danas radije odabrala jedan dan izolacije i tišine, osobito kao majka četvero djece, a otkrila je i da je nakon majčine smrti, kada je ona imala samo šest godina, postala opsjednuta smrću.

– Postala sam opsjednuta idejom da nikada ne znaš kada ćeš umrijeti. Zbog toga trebamo raditi najviše što možemo svaki dan kako bi u potpunosti iskoristili život – rekla je Madonna, koja se u intervjuu prisjetila i svog bivšeg dečka, francuskog umjetnika Jean-Michaela Basquiata, s kojim je često razgovarala o umjetnosti.

Sometimes I sleep standing Up! @interviewmag Thank you David Blaine!

Madonnaさん(@madonna)が投稿した写真 – 12月 12, 2014 at 1:45午後 PST

Linker
13. travanj 2024 17:17