AFP/Cropix
TAJNE JEDNE MAME

MAJČIN DAN 5 roditeljskih savjeta vojvotkinje Catherine

Iako ih nikada nije izrekla eksplicitno i na glas, postoji nekoliko savjeta popularne Vojvotkinje koji su se iskristalizirali sami od sebe i koje u svojoj majčinskoj ulozi očigledno prakticira.

Povodom Majčinog dana koji s obilježava svake druge nedjelje u svibnju, pripremili smo vam pet jednostavnih pravila odgoja vojvotkinje od Cambridgea (33) koja je nedavno postala drugi puta mama.

1. Iako se trudi što više vremena provoditi sa svojom djecom, Vojvotkinja ipak ima pomoć dadilje koju su odabrali prošle godine i koja će uz princa Georgea sada paziti i na malenu princezu rođenu 2. svibnja.

–> Znakovito ime novorođene princeze iznenadilo obožavatelje

2. Mame ne trebaju biti suviše stroge i s vremena na vrijeme dobro je da svojim mališanima popuste u strogim pravilima, stoga Vojvotkinji nisu smetali medijski napisi o nekoliko kilograma više koje je princ George skupio u vrijeme posjete Australiji i Novom Zelandu.

3. Odgoj djeteta ne znači nužno zanemarivanje sebe i svojih potreba, a Vojvotkinja to pokazuje svakim pojavljivanjem u javnosti gdje rado otkriva svoje omiljene modne kombinacije koje su nerijetko ocijenjene odličnim komentarima kritičara, ali i javnosti. Mame trebaju paziti na svoj izgled i ne zanemarivati se.

4. Nikada nije kasno da se ponašate kao dijete, a to najbolje pokazuje vojvotkinja od Cambridgea koja je sa sinom Georgeom sjela na vrtuljak i uživala u vožnji, veseleći se pritom i uživajući poput malenog Princa.

5. Vojvotkinja je svojim pristupom pokazala kako bez obzira na kraljevske dužnosti i titulu koju njena djeca imaju – i dalje odgoju pristupa poput svake druge majke, s kojom se lako može postovjetiti. Odlasci baki te organiziranje druženja s drugom djecom – sastavni su dio odgoja i poželjno ih je prakticirati.

Linker
17. travanj 2024 01:02