POSAO, A NE LJUBAV

Maja Vučić: Nisam u vezi s Eduom Ferminom

Pjevačica Maja Vučić (33) i dizajner Edu Fermin, Venezuelanac koji živi i radi u Londonu, prošloga tjedna bili su zajedno na Donatorskoj večeri u zagrebačkom hotelu Sheraton. Dok je Maja zabavljala uzvanike, Fermin ju je fotografirao, što je pkrenulo glasine kako je on nova ljubav pjevačice, koja je prošle godine prekinula vezu s nevjenčanim suprugom Igorom Hajdarhodžićem , s kojim ima trogodišnju kćerkicu Gitu. Ulje na vatru dolila je činjenica kako je hrvatskoj javnosti nepoznati muškarac prespavao u Majinom stanu, a zajedno su obilazili i zagrebačku tržnicu Dolac.

No, Maja Vučić tvrdi kako se između nje i Edua Fermina rado samo o poslovnoj suradnji, a kod nje je prespavao jer joj je normalno da prijatelje koji borave u Zagrebu smjesti u svoju kuću, a ne šalje u hotel. Uznemirena napisima o svojoj navodnoj romansi, pjevačica nije željela ništa komentirati već je pozive preusmjerila na svoju menadžericu.

– Do gospodina Edua Fermina došli smo preko moje prijateljice koja živi u Londonu i riječ je isključivo poslovnoj suradnji, on snima Maju za naslovnicu njezina novog albuma. Inače prespava kod mene, no ja sam tad bila na putu pa ga je ugostila Maja – komentirala je Majina menadžerica Mihaela Dodić.

Linker
27. studeni 2022 07:38