NOVI SPOT

Maja Vučić napokon u vjenčanici

Bit će ti žao kad kraj drugoga se probudim – opisala je pjevačica Maja Vučić u pjesmi “Bit će ti žao” svoje osjećaje nakon što je napustila Igora Hajdarhodžića, za koju je nedavno snimljen spot. Pod redateljskom palicom iskusnog Radislava Jovanova – Gonze, snimanje spota odvijalo se u užem centru Zagreba, a pjevačica je odijenula vjenčanicu dizajnerskog dvojca Envy Room.

U dirljivoj baladi, s refrenom “bit će ti žao kad kraj drugoga se probudim”, pjevačica je otvoreno pokazala svoje osjećaje, a u intervjuu za Gloriju opisala je i kako je nastala pjesma te koliko je autobiografska.

– Sve je uvijek autobiografsko. Za nju me je inspirirala tužna priča moje prijateljice koju je muž bez riječi ostavio nakon 13 godina braka. Da bih je utješila, stalno sam joj ponavljala kako nema pojma što radi i da će mu za pola godine biti žao. A onda sam “oživjela” i svoju situaciju, jer kad pišeš, imaš pred očima sliku nečega što je tvoje. I tako je nastala ta pjesma – kazala je Maja Vučić u razgovoru za Gloriju.

Linker
04. svibanj 2024 18:53