FOTO: Tvojelice.dnevnik.hr
TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Maja Posavec oduševila kao RnB kraljica i prvi put pobijedila

U osmoj emisiji druge sezone popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato svojim je nastupom oduševila Maja Posavec i po prvi put odnijela pobjedu.

Maja se transformirala u RnB kraljicu Toni Braxton i savršeno otpjevala Unbreak My Heart.

– Cijelo vrijeme sam bila naježena. Ovo ti je najbolji nastup – izjavila je Sandra Bagarić, a s njom su se složili i ostali članovi žirija. Maja je nakon prve pobjede deset tisuća kuna odlučila donirati udruzi Slatki život.

Osma emisija je Renati Sabljak donijela transformaciju u legendarnog Princea, a prije nastupa priznala je kako će joj u pjesmi Kiss sve biti izazov.

FOTO: Tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: Tvojelice.dnevnik.hr

– Princea sam gledao tri puta uživo i veliki sam obožavatelj. Najbolje od svega je što stvarno izgledaš kao on – poručio joj je Tomo in der Mühlen, dok je Giuliano, gostujući član žirija, kratko poručio da mu je njen nastup bio fantastičan.

Luka Bulić ponovno je postao žena, a ovog puta transformirao se u pjevačicu Duffy. U transformaciji mu je najviše problema zadavala koreografija pjesme Well Well Well.

FOTO: Tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: Tvojelice.dnevnik.hr

– Ovo mi je najteža transformacija dosad – priznao je prije nastupa i dodao kako stvarno ne zna kako će postići da bude “tako slatka curka”.

– Hoćeš da budem iskren ili da ostanemo prijatelji? – upitao ga je Branko Đurić Đuro nakon nastupa i nastavio niz nimalo pohvalnih komentara.

– Najzanimljivije mi je bilo kada je malo nedostajalo da padneš sa stolice. Bilo je monotono i nisam oduševljen – izjavio je Đuro, a Sandra se nadovezala izjavom da je Duffy sama po sebi iritantna i da je on u svakom slučaju bio takav.

Maja Šuput bila je sretna što napokon može biti žena, ali i što se napokon u showu može koncentrirati samo na pjevanje. Popularna pjevačica oduševila je kao diva Donna Summer s pjesmom Hot Stuff.

FOTO: Tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: Tvojelice.dnevnik.hr

– Ti si stvarno nevjerojatna pjevačica, mogla bi živjeti od toga – izjavio je Đuro nakon nastupa, a Tomo je priznao kako je i njemu drago da je napokon vidi u zgodnom izdanju, a ne kao nekog frajera.

Ivan Šarić postao je Ella i otpjevao njen hit Iza ponoći, a za svoj outfit komentirao je kako je on “hrvatski batman jer za drugo nije bilo novaca”.

FOTO: Tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: Tvojelice.dnevnik.hr

– Ja znam ovaj spot, stalno se vrtio devedesetih i mogu ti reći da je ovo bilo super – izjavio je Giuliano nakon nastupa, a Sandra mu je samo kratko poručila kako ga ne bi voljela sresti u mraku jer izgleda strašno.

Saša Lozar pretvorio se u Leann Rimes i otpjevao Can’t Fight The Moonlight, a žiri je primijetio kako mu odgovaraju plavuše.

FOTO: Tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: Tvojelice.dnevnik.hr

– Baš si mazna i romantična, ponovno izgledaš poput Rozgice. Jako ti leže ove plave žene – poručila mu je Sandra, a Đuro je priznao kako je suosjećao s njim zbog tih uskih hlača.

Ivana Marić ponovno se našla u muškoj ulozi – postala je Duško Lokin i otpjevala Dobro jutro Dalmacijo.

FOTO: Tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: Tvojelice.dnevnik.hr

– Krasno je vidjet kako se ti uvijek zabavljaš kad pjevaš – izjavio je Đuro, a Giuliano joj je poručio da je potpuno skinula grimase i pokrete van ritma.

Dušan Bućan oduševio je u ulozi grupe Boney M i pjesmom Ma Baker pokupio odlične ocjene, ali ipak ne dovoljne za pobjedu.

FOTO: Tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: Tvojelice.dnevnik.hr

– Bolje ti leže uloge mafijaša nego žena. Ovo ti je najbolji nastup i bit će nagrađen – poručila mu je Sandra nakon nastupa, dok je Giuliano priznao kako mu je njegov nastup bio jedan od najboljih.

U idućoj emisiji Saša Lozar postat će Louis Prima, Ivan Šarić transformirat će se u Michaela Jacksona, Luka Bulić utjelovit će Luciana Pavarottija, Ivana Marić postat će Nelly Furtado, Renata Sabljak Bonnie Tyler, Dušan Bućan postat će Zdravko Čolić, Maja Šuput u Lady Gagu, dok je pobjednica Maja Posavec za zadatak dobila grupu Vatra.

Linker
25. travanj 2024 23:55