Magic Johnson otvoreno progovorio o homoseksualnosti svog sina

Iako u Hollywoodu nije neobično vidjeti homoseksualne parove, prošli vikend je pažnju prolaznika privukao visoki feminizirani mladić u kožnatim hlačama i ružičastim cipelama, koji se šetao Sunset Boulevardom držeći za ruku svojeg dečka, dok je u drugoj nosio veliku crvenu Chanelovu torbicu. A kada su njegove fotografije objavljene na internetu, pogled je skrenula cijela Amerika – jer se saznalo da je riječ o 20-godišnjem Earvinu Johnsonu III, sinu slavnog košarkaša Earvina Magica Johnsona (53). Vijest da sin jednog od najboljih košarkaša svih vremena, u mladosti velikog ženskara koji je spavao sa stotinama djevojaka, voli dečke, iznenadila je mnoge, ali ne i slavnoga oca.

– Pretpostavljali smo da je homoseksualac dok je još bio jako mlad. Rekao sam mu: “Čuj, voljet ću te bez obzira na odgovor. Samo mi reci jesi li ili nisi.” I tada je napokon priznao da je – opisao je Magic Johnson trenutak kada je njegov sin, student na Sveučilištu New Yorku, kojega prijatelji i rodbina zovu EJ, otkrio da voli isti spol.

Pročitali ste skraćeni dio teksta o Magicu Johnsonu. Punu verziju u kojoj otkriva svoje dvojbe i ljubav prema sinu potražite u tiskanom izdanju časopisa Gloria (br. 953). Ovdje se možete pretplatiti na PDF izdanje Glorije– u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, no najviše štedite ako se pretplatite na 24 mjeseca.

Linker
04. svibanj 2024 23:30