Instagram
NIJE VIŠE MALA CURICA

Madonnina kći Lourdes navršila 18 godina

Madonnino najstarije dijete, Lourdes Leon, navršila je 18 godina.

Tim povodom ponosna majka objavila je njenu fotografuju kada je bila mala djevojčica kraj koje je napisala jednostavnu ali dirljivu posvetu: “Sretan rođendan ljepotice! Volim te zauvijek!”

Wird geladen

Happy Birthday Preciosa! Te Amo❤️❤️❤️❤️❤️siempre! #livingforlove

Auf Instagram anzeigen

Lourdes sada više ne živi sa svojom majkom Madonnom jer je ove jeseni krenula na fakultet, ali za slavnu pjevačicu ona će uvijek biti njena mala curica. Osamnaestogodišnjakinja je počela studirati kazališnu umjetnost i ples na Sveučilištu u Michiganu, gdje je i njena majka provela godinu dana.

Iako ima tak 18 godina, iza Lole, kako ju zovu obitelj i prijatelji, već stoji i uspješni poslovni poduhvat odnosno suradanja koju je ostvarila sa svojom majkom – naime, njihova zajednička kolekcija odjeće Material Girl koju su lansirale 2010. polučila je veliki uspjeh.

Lourdes je svoju majku pratila i na njenim turnejama tako da njen izbor fakulteta nikog nije iznenadio, a najponosnija je Madonna što je njena kći krenula njenim stopama i što će, nada se, zavšiti fakultet koji ona nije uspjela.

Lourdes je s braćom i majkom ljeto provela na francuskoj obali gdje je pokazala svoje istrenirano tijelo i dobro liniju, a mnogi su komentirali da vrlo nalikuje svojoj slavnoj majci.

Sipa/Cropix
Linker
25. travanj 2024 20:05