arhiva
OSJEĆALA SE ZATVORENO

Madonna: U braku s Guyem Ritchijem nisam mogla biti svoja

Pop kraljica u intervjuu za Sun govorila je o svom sedmogodišnjem braku s britanskim redateljem Guyem Ritchijem (48) te priznala kako u tom odnosu ona jednostavno nije mogla biti svoja.

– Često sam bila u konfliktu sama sa sobom. Bilo je puno situacija kada sam se kao umjetnica htjela izraziti na određeni način, ali sam se ustručavala jer sam znala da se to mom suprugu ne bi svidjelo – ispričala je Madonna (56) objasnivši kako se u tom braku često osjećala zatvorenom te da joj nije bilo dopušteno da bude svoja.

Iako je priznala kako je kompromis nužan za svaku uspješnu vezu, ipak je naglasila kako smatra da treba naći muškarca koji je prihvaća takvu kakva jest, kao i njenu umjetnost i njen način izražavanja.

Pjevačica se s redateljem vjenčala u prosincu 2000., a razvod je finaliziran u listopadu 2008. godine. Zajedno imaju četrnaestogodišnjeg sina Rocca te devetogodišnje Davida i Mercy, koje su posvojili.

Foto: Arhiva/Madonna i Guy Ritchie 2003. u danima bračne sreće

Guy Ritchie, govorivši o braku s Madonnom u intervjuu za Details magazin 2011., rekao je kako je to nešto za čime definitivno ne žali jer su iz njega proizašla divna djeca. No dodao je i kako je taj period njegova života bio prava sapunica o kojoj će nešto suvislije moći reći tek za nekih desetak godina.

Redatelj je trenutno zaručen s modelom Jacqui Ainsley s kojom također ima troje djece: Rafaela (3), Rivku (2) i osmomjesečnu djeovjčicu čije ime nije otrkio.

Linker
26. travanj 2024 17:24