ZAJEDNIČKA NASLOVNICA

Madonna: Mom ocu trebalo je 30 godina da prihvati moju umjetnost

Na snimanju provokativnog i izazovnog editorijala za V Magazine, našle su se dvije velike pjevačice – Madonna (55) i Katy Perry (29). Odjevene u kožne kombinacije koje više otkrivaju nego li pokrivaju, kažu kako su se osjećale vrlo ugodno radeći zajedno.

Iako će netko možda reći kako je snimanje pomalo vulgarno, kraljica popa Madonna kaže kako su fotografije poput tih rađene u ime umjetnosti.

Madonna je za V Magazine ispričala kako se ništa od onoga što je u prošlosti radila nije sviđalo njenom ocu, kojemu je također strpljivo objašnjavala:

– Tata, ja sam umjetnica, moram se izraziti – prepričala je slavna pjevačica što je godinama govorila svom ocu te dodala kako se on tek nedavno s time pomirio, a za to mu je trebalo čak 30 godina.

S druge strane, Katy možda ne mora objašnjavati svojim roditeljima postupke i neobične odjevne kombinacije no niti njoj nije lako raditi ovakve umjetničke fotografije.

– Cijelo tijelo me boli od silnog čučanja koje sam morala odraditi za vrijeme snimanja – kroz smijeh je ispričala Katy.

No, unatoč tome, čini se kako su obje pjevačke zvijezde dale sve od sebe i pritom odradile odličan posao.

– Jako sam uživala raditi s tobom na ovom editorijalu – rekla je Madonna svojoj mlađoj kolegici Katy te dodala kako ljudi očekuju da će između dvije dive na snimanju doći do neugodnih situacija, ali to nije ni približno tako.

– Bilo je baš jednostavno i zabavno – zaključila je Madonna.

Linker
25. travanj 2024 12:17